Nga Wall Street shkon në prostitucion

Një punonjëse e Wall Street-it ka lënë punën e saj në Wall Street për të nisur karrierën në pornografi. 23-vjeçarja Paige Jennings e ka shpjeguar këtë ndryshim të madh në jetën e saj duke thënë se “sido që të jetë, në të dyja punët fitohet leku me të futur”.

Vajza, e cila në filmimet për të rritur përdor emrin Veronica Vain, thotë: “Më pëlqen shumë financa dhe analiza e saj, por nuk jam e prerë për të qëndruar 8 orë e ulur në zyrë.”

23-vjeçarja e nisi karrierën e saj në pornografi duke bërë “selfie” nudo në tualetin e punës.

Shumë përdorues të Twitter-it e kanë vlerësuar për ndryshimin e karrierës. Njëri prej tyre shkruan: “Të lumtë! Biznesi i pornos është shumë më i pastër se Wall Street-i.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.