fbpx

Nga Batmobile tek “autobusi” Ferrari

Makina “American Dream” është e gjatë 30 metra dhe ka 26 rrota. Krijuesi i saj ka gjithashtu edhe një “autobus” Ferrari, ndërsa një i apasionuar pas fluturimit shndërroi furgonin Mercedes në një limuzinë me kabinë avioni. Një fans i Batmanit ka ndërtuar “Batmobile”, bazuar tek makina që shfaqet në filmin e Tim Burton.

Këto janë disa nga idetë e çmendura të shndërruara në realitet. Shumë prej tyre janë nisma personale të individëve që kanë projektuar e shndërruar në limuzina luksoze mjete “normale”, për aq kohë sa mund të quhet normale një Ferrari.

Përjashtim në këtë listë bën vetëm limuzina Mercedes Benz S-600 Pullman Guard, një monstër 5.5 tonëshe e blinduar që kushton 1.6 mln dollarë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.