Ballina / KOSOVA / Nesër mbahet seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga opozita
kuvendi, kosova

Nesër mbahet seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga opozita

Kryesia e Kuvendit ka marrë vendim që nesër në orën 14 të mbahet seancë e jashtëzakonshme për ratifikimin e tri marrëveshjeve ndërkombëtare.

Seanca do të mbahet me kërkesë të opozitës – LDK, VV, PSD dhe dy deputetëve të pavarur.

Në rend dite janë:

Votimi i Projektligjit nr. 06/L-090 për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Votimi i Projektligjit nr. 06/L-094 për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi pjesëmarrjen e Kosovës në programin “Evropa për qytetarët”.

Votimi i Projektligjit nr. 06/L-095 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Komisionit Evropian dhe Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në “ERASMUS +” Programin e Unionit për Arsim, Trajnim, Rini dhe Sport.

@Fluidi

Provo po ashtu

bruksel bisedimet

BE: Transformimi i FSK duhej bërë me ndryshime kushtetuese

Pas votimit për transformimin e FSK-së në ushtri nga Parlamenti i Kosovës zëdhënësja e Përfaqësueses …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.