Nëse nuk e keni ditur: Këta filma romantikë janë sipas ngjarjeve të vërteta (VIDEO)

Nëse jeni adhurues i filmave të dashurisë, sigurisht se më së shumti ju emocionojnë ata të cilët janë xhiruar sipas ngjarjeve të vërteta.

Ja disa prej tyre:

Dirty dancing, 1987

Bonnie and Clyde, 1967

The Danish girl, 2015

The Edge of love, 2008

The Notebook, 2004

Manolete, 2008

Cilin prej këtyre filave e keni parë dhe jeni befasuar kur keni kuptuar se tregimi i dashurisë megjithatë nuk është i trilluar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!