Ballina / Galeria / Nëse jetoni në këtë qytet, do të keni punë dhe tokë nga shteti (FOTO)
breton, kanada qytet

Nëse jetoni në këtë qytet, do të keni punë dhe tokë nga shteti (FOTO)

Cape Breton është një ishull i vogël i lokalizuar në lindje të Nova Scotia, Kanada.

Një supemarket, një furrë buke dhe një dyqan është gjithçka ka kjo copë parajse e fshehur që po shpreson të zgjerohet. Në fakt, ata kanë gjithçka iu duhet përveç njerëzve.

Ky ishull i mrekullueshëm, me natyrën e tij unike dhe ambientin ekologjikisht shumë të pastër, ka shumë për të ofruar; vende interesante, ambiente fëmijësh, kisha etj. Popullsia e qytetit është afro 150 mijë banorë, por gradualisht në rënie. Në këto kushte, dhe në mungesë të fuqisë punëtore të kualifikuar, pronarët e bizneseve, përmes faqes në Facebook ( © facebook/ FarmersDaughterCountryMarket), postuan një lajmërim që duket shumë i bukur për të qenë i vërtetë: Kushdo që ka dëshirë të shpërngulet në këtë vend, do t’i sigurohet një punë dhe një sipërfaqe toke.

Gjithsesi, është e rëndësishme të kuptohet se punëtorët e huaj nuk mund të aplikojnë për një punë derisa Cape Breton nuk është i kualifikuar për Programin e Punëtorëve të Jashtëm. Qyteti mund të pranojë vetëm njerëz të cilët janë të autorizuar ligjërisht për të punuar në Kanada.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

mrrekullia e tete e botes unesco

A është kjo mrekullia e 8-të e botës

Të vendosura në ishullin më të madh të Filipineve brezaret e orizit të Banaut merren …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.