Ballina / LIFESTYLE / Fun / Nëse i shihni 9 fytyra në këtë foto, jeni gjeni
nine-faces-picture

Nëse i shihni 9 fytyra në këtë foto, jeni gjeni

Në mesin e shumë testeve që janë paraqitur së fundi është edhe ky dhe në të duhet t’i gjeni nëntë fytyra.

Me këtë gjë njëherësh mund ta testoni shikimin tuaj dhe fuqinë e vëzhgimit, transmeton Express.

Pra, e keni për detyrë t’i gjeni 9 personat “e fshehur” dhe duhet shtuar se të paktë janë ata që kanë pasur sukses! Shikojeni foton më poshtë:

nine-faces-picture

A i gjetët? Nëse jo, këtu ishin

fundi

 

Provo po ashtu

Bredhi i Krishtlindjeve prej arkave të drurit

Ky bredh i Krishtlindjeve shënoi rekord botëror

Një pemë Krishtlindjeje rreth 18 metra e lartë e kompozuar nga pirgje me arka druri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.