Ballina / LIFESTYLE / Fun / Nëse i shihni 9 fytyra në këtë foto, jeni gjeni

Nëse i shihni 9 fytyra në këtë foto, jeni gjeni

Në mesin e shumë testeve që janë paraqitur së fundi është edhe ky dhe në të duhet t’i gjeni nëntë fytyra.

Në mesin e shumë testeve që janë paraqitur së fundi është edhe ky dhe në të duhet t’i gjeni nëntë fytyra.

Me këtë gjë njëherësh mund ta testoni shikimin tuaj dhe fuqinë e vëzhgimit.

Pra, e keni për detyrë t’i gjeni 9 personat “e fshehur” dhe duhet shtuar se të paktë janë ata që kanë pasur sukses! Shikojeni foton më poshtë:

A i gjetët? Nëse jo, këtu ishin:

Provo po ashtu

Kjo enigmë shumëkë po e lë pa gjumë, provojeni! (VIDEO)

Rreth kësaj enigme me banane, orë dhe forma gjeometrike ka kohë që bëhet debat i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.