fbpx
Rrushi parandalon këto 2 sëmundje
Rrushi parandalon këto 2 sëmundje

Nënshkruhet MV 1 mil. euro, verërat e Kosovës do të hynë në Serbi

Sot është nënshkruar një marrëveshje mes një kompanie kosovare dhe asaj serbe që verërat e Kosovës të hynë në tregun e Serbisë.

Kompania kosovare “Agrokosova Holding” dhe serbe “Euro Test” nënshkruan një marrëveshje, me vlerë rreth një milion euro, për dorëzimin e verës së Kosovës në tregun në Serbi.

Dy pronarët u shprehën tejet optimist për këtë marrëveshje dhe thanë se ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe në të ardhmen.

Presidenti i Aleancës së Biznesit të Kosovës, Agim Shahini, tha se prodhuesit vendas po bëhen më të fortë dita-ditës dhe vetëdija për konsumin e produkteve vendore është rritur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.