Ballina / Biznes / Karrierë / Nënshkruhet Memorandumi për Zyren e Prodhuesve
haradinaj dhe zyra e prodhuesve

Nënshkruhet Memorandumi për Zyren e Prodhuesve

Është nënshkruar Memorandumi mes kryeminstrit dhe Klubit të Prodhuesve Vendor për të hapur Zyrën e Prodhuesve pranë kryeministrisë së Kosovës .

Memoran dumin e kanë nënshkruar Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinja dhe njëshi i Klubit të Prodhuesve, Astrit Shabani.

Krijimi i kësaj zyre ka për qëllim që të avancojë pozitën e prodhuesve vendorë, ka theksuar Haradinaj.

Sipas tij ky vendim nuk ka implikime buxhetore.

“Qëllimi im dhe i Qeverisë time është që mos të ndalemi në gjetjen e instrumenteve në mënyrë që prodhuesit e vendit të jenë në një situatë të barabartë me prodhuesit e rajonit dhe më gjerë”, tha kryeministri Haradinaj./infoglobi/m.d.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

haradinaj babai i kryeministrit

Detaje mbi ceremoninë e varrimit të babait të Ramush Haradinajt

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka njoftuar miqtë dhe të afërmit se varrimi i babait …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.