Nëna me flokë 182 centimetra, tradita vazhdon…

Një nëna e cila ka flokët e saj hiç më pak të gjata se 1 metër e 82 centimetra, këtë traditë po e përcjell edhe tek bijat e saj.

Flokët e nënës madje janë më të gjata se vetë ajo, dhe për shkak të kësaj ajo me të drejtë mund të quhet ‘Rapunzela e jetës reale’.

3 vajzat e saj janë duke ndjekur ‘traditën’ e nënës dhe ato nuk janë shumë larg për të arritur gjatësinë që ka nëna e tyre./infoGLOBI/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!