btcdown

Nën presionin e Google, Bitcoin bie në pikën më të ulët që prej një muaji

Në raportin vjetor të reklamave të këqija Google zbuloi analizën ndaj disa prej reklamave mashtruese dhe kontraverse që qarkulluan në rrjetin e saj.

Bitcoin ra në pikën më të ulët që prej një muaji pasi Google bëri të ditur se do të ndalonte reklamimin i cili promovon monedhat kriptografike dhe Ofertat Fillestare të Monedhave (ICO).

Monedha kriptografike më e madhe në botë ra me 9.1% në 8,238 dollarë, pika më ulët që nga 12 Shkurti, kur Google tha të Mërkuren se ndalimi hyn në fuqi në Qershor.

Facebook, rivali numër një i Google në reklamim, ndaloi këto reklama në Janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!