Ballina / Shkencë / Në të ardhmen do ta ‘hani’ ujë

Në të ardhmen do ta ‘hani’ ujë

Shkencëtarët britanikë kanë realizuar një formulë, e cila e bën ujin jo thjesht të qëndrueshëm si një top, por edhe konsumimi i tij është ndryshe, nuk pihet, por hahet.

Sado e çuditshme që kjo mund të duket, laboratori “Skipping Rocks” synon që të në të ardhmen të eliminojë përdorimin e plastikës, siç janë bidonët, në transportin e ujit që ne konsumojmë.

Kjo për shkak se plastika është një prej arsyeve kryesore e ndotjeve të deteve dhe oqeaneve, çka shumë vende po përpiqen ta eliminojnë.

Check Also

Pse disa njerëz pinë duhan gjithë jetën, por mushkëritë i kanë të shëndetshme

​Shkencëtarët në Britani duket se kanë shpjeguar arsyen se përse disa njerëz kanë mushkëri të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *