fbpx

Në Milano prezentohen kreacionet e Mila Schon

Me stil të veçant, tipik për stilisten e modës, Mila Schon, nga Milano na vijnë pamjet dhe incizimet e sezonit pranverë -verë 2017.

Shijone:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.