Ballina / LIFESTYLE / Fun / Në llupë: Kështu shkruan drejtori i gjimnazit në Malishevë

Në llupë: Kështu shkruan drejtori i gjimnazit në Malishevë

Nganjëherë është problem t’i gjindet vendi disa lajmeve. Këte po e publikojmë tek kategoria “Fun” sepse besojmë që disa gjëra duhet të përpiqemi t’i marrim me humor.

Izet Hoti, drejtor i Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, ka bërë hiç më pak se tetë gabime gjuhësore në një status të shkurtër, që ai ka publikuar në faqen e tij në Facebook.

Hoti, ndonëse drejtor i gjimnazit, shpreh haptas simpatinë e tij për Nismën për Kosovën, dhe kryetarin e saj, Fatmir Limajn.

Hoti nuk di të shkruajë saktë fjalën “humbën”, pasi e shkruan dy herë “hubën”. Duke mos u ndalur te shkronja “ë”, e cila mungon pothuajse në çdo postim të Hotit, ai gabimisht e shkruan edhe fjalën “falënderojmë”, duke e shkruar “falemenderojm”.Izet Hoti, Drejtor i Gjimnazit në Malishevë

@Fluidi

Provo po ashtu

a e keni ditur se

A e keni ditur se …?

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.