Ballina / HOROSKOPI / Në këto katër shenja lindin pesimistët më të mëdhenj

Në këto katër shenja lindin pesimistët më të mëdhenj

Nëse ju ha meraku se edhe vetë nuk jeni optimist i përhershëm, ndoshta problemi është shkruar në yje. Ka shenja të horoskopit, të cilat për nga natyra kanë prirje për pesimizëm.

Dashi

Për nga natyra kokëfortë e impuslivë, shpejt u jepen mendimeve negative. Mu për këtë shoqërohen me optimistët e përjetshëm të cilët, me disa fjalë, i nxjerrin nga disponimi i errët.

Gaforrja

Për shkak të natyrës së ndjeshme, pjesëtarët e kësaj shenje gjendet në rrethin vicioz të emocioneve negative. Kanë edhe ndryshime të shpeshta të disponimit – kthjellohen e vërenjten.

Peshorja

Shenja më e pavendosur në horoskop ndonjëherë, mu duke iu falënderuar pavendosmërisë së aj, i jepet pesimizmit, sidomos kur has në pengesa jetësore.

Ujori

Gjtihmonë janë të preokupuar me plane e kalkulime, prandaj kur gjenden para ndonjë pengese, shpesh mendojnë se bota u rrënua dhe i jepen dramës.

Provo po ashtu

horoskopi

Horoskopi për 21 Gusht 2019

Dashi Programi juaj i ditës së sotme do të jetë i dendur dhe intensiv, por …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.