fbpx
volvo, V40, V60, V70, S80, XC60, XC90

Nëse ke edhe ti një volvo?

Volvo ka lëshuar njoftime ku pothuajse 500,000 makina në mbarë botën mund të kenë probleme të sigurisë

Për shkak të dështimit të prodhuesit ka frikë se një komponent brenda disa motorëve me naftë mund të shkaktohen defekte. Në një skenar më të keq kjo mund të çojë në zjarrin e motorit dhe në rrezikimin e jetës. Aktualisht nuk ka pasur raporte për lëndime personale ose aksidente.

Sipas një platforme suedeze të lajmeve, ky gabim teknik ndikon në disa motorë dizel me katër cilindra të ndërtuara në mes 2014 dhe 2019. Zëdhënësi i Volvo, Stefan Elfström, tha se klientët e modeleve V40, V60, V70, S80, XC60 dhe XC90 duhet të jenë të shqetësuar.

Kjo vjen në një kohë të vështirë për prodhuesin kinez të makinave që, pavarësisht shifrave të shitjeve në rritje, raportoi një rënie në fitime të enjten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.