Ballina / LIFESTYLE / Fun / Në foton e ditëlindjes regjistrohet edhe fantazma !
fantazma

Në foton e ditëlindjes regjistrohet edhe fantazma !

Një familje, e cila ka pohuar se e kanë ndarë shtëpinë e vet me një fantazmë, është lënë e tmerruar pasi që e ka kapur në kamerë fantazmën.

Sally Watts ka thënë se është tronditur pasi që e ka parë një fantazmë në figurë të një fëmije duke qëndruara prapa saj në një fotografi të shkrepur për ditëlindjen e të bijës së saj, Charlotte, para tri viteve, transmeton Express.

Sally, nënë e pesë fëmijëve, pohon se fantazma mund të jetë ndonjë shpirt që ka jetuar me familjen e saj për 12 vite në shtëpinë e tyre të vjetër.

“Ne dolëm me një tortë në dorë dhe Charlotte qëndroi anashpër ta bërë fotografinë,” ka thënë Sally nga veriu i Uellsit.

Po ashtu, ajo ka rrëfyer për momentin kur e kanë vërejtur fantazmën në fotografi.
“Charlotte dhe unë po i shikonim fotografitë më vonë dhe pastaj unë e vërejta një fantazmë në formë të fëmijës pas meje. U tmerrova,” ka thënë ajo.

@Fluidi

Provo po ashtu

a e keni ditur se

A e keni ditur se …?

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.