influencer, christiano ronaldo, ecampus, italy

Ndikues me diplomë

Ylli i futbollit, Cristiano Ronaldo po promovon një program të ri, tre vjeçar për të fituar një diplomë në mediat sociale

Mediat social po bëhen gjithnjë e më shumë një pjesë e pandashme e përditshmërisë.

Universiteti online eCampus, i cili po promovohet nga ylli i futbollit, Cristiano Ronaldo, po ofron një program të ri, tre vjeçar për të fituar një diplomë në mediat sociale si ‘Influencer’. Ronaldo, i cili është përfshirë në fushatën e re të publicitetit të kolegjit, po financon gjithashtu 36 grante studentësh si pjesë e angazhimit të tij.

Qëllimi i degës është të “mbushë hendekun aktual arsimor” dhe t’i ndihmojë studentët të fitojnë aftësitë teknike të nevojshme për të ndjekur një karrierë si ndikues në rrjete sociale, tha universiteti me qendër në Itali në faqen e tij të internetit.

Shkalla eCampus do të ofrojë klasa në psikologjinë e modës, semiotikën dhe filozofinë e gjuhës, historinë e TV, komunikimin ndërkulturor dhe teknologjinë e informacionit, ndër të tjera.

Institucioni, i cili gjithashtu ofron diploma në Inxhinieri, Drejtësi, Arte dhe Psikologji, ka më shumë se 30,000 studentë, sipas uebfaqes së saj.

Radhët e blogerëve, Instagrammers dhe You-Tubers me ndjekës të mjaftueshëm për të fituar jetesën janë duke u rritur. Kompanitë, markat dhe madje vendet janë gjithnjë e më shumë duke u përpjekur të futen në ekspozim të mediave sociale duke ofruar kontrata të marketingut ndikues.

Lajmet për programin e degës ndezën një debat të ashpër në mediat sociale në Itali, me njerëz që sfidojnë idenë e një influencuesi si profesion. Shumë gjithashtu vlerësuan ofertën pasi ajo mund të ndihmojë njerëzit e rinj dhe pa përvojë të zhvillojnë aftësi të tregtueshme në një vend ku papunësia e të rinjve arrin 27%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.