Ndërron jetë aktori i “Titanic”

Paxton ndërroi jetë si rrjedhojë e disa komplikimeve gjatë një ndërhyrjeje kirurgjikale të cilës po i nënshtrohej.

Bill Paxton ka luajtur në disa filma, ku më të famshmit janë , “Titanic” dhe “Twister”, “Terminator”, “Edge of Tomorrow”.

Paxton ka fituar një çmim Emmy me filmin “Hatfields & McCoys”, në vitin 2012 dhe disa çmime të tjera kinematografike. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.