Ballina / Kulturë / Ndërroi jetë mbretëresha e romëve të botës, Esma Rexhepova

Ndërroi jetë mbretëresha e romëve të botës, Esma Rexhepova

Sot në mëngjes pas një sëmundje të rëndë në moshën 73 vjeçare ndërroi jetë mbretëresha e muzikës rome, Esma Rexhepova Teodosievska.

Esma Rexhepova e quajtur si “Mbretëresha e muzikës rome” në korniza botërore, është zgjedhur si artiste nacionale në vitin 2013, ndërsa gjatë jetës së saj është përkujdesur për 47 fëmijë dhe ka mbajtur shumë koncerte humanitare.

Esma Rexhepova ka lindur më 8 gusht 1943 në Shkup.

Provo po ashtu

torino, itali, hiroshima mon amor, koncertet, madona, bob dilan

Koncerti i parë pa telefon celularë

Nëse hyn në koncert nuk duhet ta mbash me vete celularin, të bësh foto, të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.