Ballina / Fashion/Beauty / Ndërhyrja estetike më e kërkuar për vitin 2015

Ndërhyrja estetike më e kërkuar për vitin 2015

Disa vite më parë, një fundshpinë e bollshme ishte një nga gjërat që femrat i druheshin më shumë kur ishte fjala për formën fizike. Por sot kohët kanë ndryshuar.

Falë personazheve të njohura si Kim Kardashian, Xhenifer Lopez apo Niki Minazh, format e kolme janë bërë shumë të dëshiruara.

Aq të dëshiruara sa brenda një viti paguhen miliona dollarë për të pasur forma të ngjashme me personazhet e njohura.

Në fakt, në Shtetet e Bashkuara, kirurgjia e fundshpinës është ndërhyrja më e kërkuar për këtë vit, duke lënë pas tërheqjen e fytyrës (lifting) dhe zmadhimin e gjoksit.

Në vitin 2014, ndërhyrjet në fundshpinë u rritën me 98 për qind, por edhe këtë vit tendenca është e njëjtë. Një ndërhyrje shumë e kërkuar është e ashtuquajtura “ngritje e fundshpinës”, e cila konsiston në ripozicionimin e dhjamit në këtë pjesë të trupit.

Ndërhyrja kushton 13 milionë dollarë dhe zgjat 3 orë. Është një procedurë mjaft komplekse, por ato që i nënshtrohen mund të kenë format e yjeve të adhuruar.

Provo po ashtu

Dëshironi t’i largoni rrathët e zinj poshtë syve ?

Ndoshta ajo që nuk e keni konsideruar asnjëherë është se sodën e bukës mund ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.