Ballina / Galeria / Natyra , shtegtime spektakulare të zogjve
zogjte

Natyra , shtegtime spektakulare të zogjve

Fotografi Keith Morris vetëm për dy muaj ka arritur të fotografoj imazhe mbreslënëse të zogjve.

Fotografitë janë bërë në Aberystwyth Royal Pier, dhe siç shprehet fotografi është shumë privilegj për të që tu bëj foto këtyre krijesave.
@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.