NASA: Hapet një vrimë në Diell, sa 50 planete si Toka

Space.com raporton se imazhet janë marrë nga observatori i NASA-s dhe tregojnë vrimën gjigande.

Një gjë e tillë mund të provokojë një stuhi gjeomagnetike mbi Tokë.

Një fenomen i tillë mund të ndikojë tek satelitët dhe burimet e energjisë në Tokë, si dhe tek komunikimet radio.

Një tjetër efekt është përmirësi i dritave të veriut, që shihen më qartë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.