Ballina / Galeria / Nano – lulet e nanoteknologjisë

Nano – lulet e nanoteknologjisë

Pamjet janë të luleve skulpturë, që besoni janë më të vogla se grimcat e pluhurit dhe që mund ti shihni vetëm falë mikroskopëve elektronik.

Lulet u punuan nga ekipi i shkencëtarëve të Univerzitetit të Harwardit në një mikro -vazë nga silikoni.

“Lulet mund ti kultivoni duke i ‘ndërtuar’ nga shumë lloje të materialit’, deklaruan këta shkencëtarë.  /infoglobi/v.b.

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …