Ballina / KURIOZITETE / Na kanë vizituar! Rruga e Qumështit – e mbushur me civilizime të huaja
alien

Na kanë vizituar! Rruga e Qumështit – e mbushur me civilizime të huaja

Jashtëtokësorët mund të kenë eksploruar Rrugën e Qumështit dhe kanë vizituar Tokën tashmë, pretendon studimi i ri.

Galaktika jonë e Rrugës së Qumështit mund të jetë e mbushur me civilizime të huaja, pretendon një studim i ri, por ne nuk e dimë sepse ata nuk janë ndalur nga Toka për një vizitë në miliona vjet.Sipas një studimi të botuar muajin e kaluar në The Astronomical Journal, jashtëtokësorët mund të kenë marrë kohën e tyre për të eksploruar plotësisht galaktikën, madje duke përdorur lëvizjen e sistemeve të yjeve për ta lehtësuar këtë lloj udhëtimi.

Yjet, së bashku me planetët përreth tyre, orbitojnë qendrën e Rrugës së Qumështit në shtigje unike me shpejtësi të ndryshme, dhe ato nganjëherë kalojnë njëra-tjetrën.

Studimi i Carroll-Nellenback tregon se alienët thjesht mund të presin që destinacioni i tyre i ardhshëm të afrohej me ta.

Provo po ashtu

Ora do të ndryshoj sërish

Ora do të ndryshoj sërish

Ora do të ndryshoj sërish edhe pse ishte thënë se nga ky vit nuk do …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.