Muzeun ‘Louvre’ e pushtojnë minjtë

Minjtë të cilët kanë vërshuar tash e sa kohë Parisin, tani kanë ‘pushtuar’ edhe muzeun më prominentë botëror ‘Louvre’, përkatësisht oborrin e tij gala.

Sipas Associated Press ‘minjtë kanë dalur në pikë të ditës dhe kanë shqetësuar turistët e shumtë në muze dhe përreth tij’.

Sipas AP-së shkak i shtimit të minjëve në hapsirat publike janë moti i nxehtë dhe mbeturinat e shumta ushqimore që po lënë kudo pas vetës turistët e shumtë që vizitojnë kryqytetin e Francës. /infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!