isa mustafa
isa mustafa

Mustafa: LDK-ja hyn në zgjedhje për ta pasur kryeministrin

Kreu i Lidhjes Demokratike të Kosovës, duket në humor të mirë. Madje Isa, Mustafa, thotë se më kësi qejfi është edhe partia e tij për të shkuar drejt zgjedhjeve të parakohshme.

Kështu përjashton opsionin e një qeverie teknike, meqë i kanë votat gati për rrëzimin e qeverisë, tani kur kjo e fundit është në dorëheqje. E nga zgjedhjet pret që LDK të dal fituese dhe ta ketë kryeministrin nga radhët e saj.

“Vullneti edhe qëndrimi i LDK-së është që LDK-ja hyn në zgjedhje për ta pasur kryeministrin e vetë sepse ne vlerësojmë që jemi parti më e madhe”, ka deklaruar Mustafa.

Ani se në parim LDK është e gatshme që t’i hyjë e vetme garë zgjedhore, Mustafa e pranon se janë në bisedime në lidhje së një koalicioni me Vetëvendosjen, kjo pavarësisht se kanë pikëpamje të ndryshme rreth disa temave, përfshirë dialogun,zhvillimin ekonomik e privatizimin, për çka nevojitet harmonizim i qëndrimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.