Ballina / KOSOVA / Mustafa: Jam pezulluar deri në vendim të Gjykatës
qemajl mustafa

Mustafa: Jam pezulluar deri në vendim të Gjykatës

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli dje ka marrë vendim që të gjithë zyrtarët e PDK-së që mbajnë pozita publike e që janë në aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe korrupsion të lirojnë funksionet e tyre.

Ky vendim prek shume anëtarë të kësaj partie të cilët janë nën aktakuza nga Gjykatat në Kosovë.

Kryetari i PDK-së në Gjilan, Qemajl Mustafa u zgjodh në këtë pozitë para dy muajve.

Por i njejti është i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare sa ishte kryetari i kësaj komune.

Ai së bashku me 38 persona të tjerë janë akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës me veprat penale-krim i organizuar, keqpërdorim i pozitës zyrtare dhe keqpërdorim i autorizimit në ekonomi.

Aktakuza ndaj Mustafës dhe të tjerëve u ngrit në shtator 2016.

Por Kryetari i zgjedhur i PDK-së në Gjilan, Qemajl Mustafa ka mohuar se është shkarkuar nga Kadri Veseli.

I pyetur se a jeni shkarkuar nga pozita e kryetarit të PDK-së në Gjilan nga kryetari i Partisë Kadri Veseli, Mustafa  ka thënë se vetëm është pezulluar nga detyra.

“Jo, jo. Është pezullim nga detyra(Pushim i aktivitetit) derisa të meret një vendim përfundimtar nga gjykata” u shpreh Mustafa.

Provo po ashtu

Një delegacion i lartë i Policisë së Republikës së Çekisë po qëndron në Kosovë

Një delegacion i lartë i Policisë së Republikës së Çekisë po qëndrojnë për vizitë zyrtare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.