isa mustafa kryetar i ldk-se

Mustafa flet për takimin me Ahmetin dhe Limajn

I pari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka njoftuar ndjekësit e tij në Facebook për taikmet që ka zhvilluar të hënën me liderët e disa partive .

Infoglobi ju sjell të plotë postimin e tij:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.