fbpx
mullahaxha

Mulhaxha-Kollqaku për vdekjet në QKUK: Ka gisht faktori njeri

Lëvizja Vetëvendosje ka kërkuar zbardhjen e vdekjeve që kanë ndodhur ditëve të fundit në QKUK.

Deputeti i kësaj partie, Sami Kurteshi,gjatë një konference për media ka shprehur shqetësimin lidhur me këto raste, duke thënë se nga e gjithë kjo duket qartë se neglizhenca e personelit ka arritur gati në nivelin e krimit.

“Tani rreziku është edhe më i madh ngase gazi veçse është futur në sistem. QKUK sikurse çdo institucion tjetër si policia, burgu etj., e ka jetën të sigurt”, ka thënë ai.

Ndërsa Fatmire Mulhaxha-Kollqaku tha se për rastet e fundit në QKUK faji kryesor bie mbi menaxhmentin e këtij institucioni shëndetësor.

“Thuhet se nuk bëhet fjalë për faktorin njeri, porse këtu është përgjegjës kryekëput faktori njeri”, tha ajo.

Mulhaxha ka kërkuar të zbardhen këto raste sa më shpejt dhe të sqarohet se si është lejuar një kompani e pa licencuar ta fusë gazin në QKUK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.