fbpx
Mrrekullitë e Skocisë

Mrrekullitë e Skocisë, natyra që mahnitë

Skocia ka vende natyrore të mrekullueshme dhe këtë e dëshmojnë edhe këto foto që do të shihni tani.

Ato janë krijuar nga forcat gërryese të ujit që bie nga disa mini-ujvara.

Këto bukuri natyrore gjenden përgjatë rrjedhjes së lumit Brittle, i cili përshkon Skocinë nga veriu në jug të saj.

Këto vaska natzrale përpos freskisë së ujit, të dhurojnë edhe një pamje fantastike dhe tejet mbreslënëse.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.