Ballina / Galeria / Mrekullohuni nga zbukurimet e xhamive të Iranit (FOTO)

Mrekullohuni nga zbukurimet e xhamive të Iranit (FOTO)

Ju ftojmë në këtë udhëtim magjepsës nëpër xhamitë dhe pallatet qindravjeçare të Iranit.

Fotot e publikuara në “Instagram” nga një djalë me emrin m1rasoulifard tregojnë historinë e arkitekturës iraniane, me zbukurimet shumëngjyrëshe të kuruara deri në hollësi.

Duke qenë ndërtesa historike, në shumë prej xhamive nuk lejohet fotografimi, ndaj këto foto marrin vlerë akoma më të madhe.

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.