Ballina / KURIOZITETE / Mrekullitë që Toka i ka fshehur në thellësi të oqeaneve
Mrekullitë misterioze, që Toka i ka fshehur 0

Mrekullitë që Toka i ka fshehur në thellësi të oqeaneve

E dimë që tri të katërtat e planetit është ujë. Nëse ka gjëra kaq të pabesueshme mbi tokë, imagjinoni mrekullitë që mund të jenë fshehur në fundin e oqeaneve.

Jo gjithçka është e përmbledhur në jetën nënujore, por edhe thesareve dhe sekreteve që ne njerëzit nuk i njohim dhe i zbulojmë pak e nga pak.

Gjatë kohës janë eksploruar zona të ndryshme nënujore, edhe pse 95% e tyre janë krejt të paprekura.

Shikoni më poshtë disa prej gjërave më të çuditshme dhe të pabesueshme që janë gjetur deri më sot.

Admironi këto mrekulli historike që bota i ka fshehur në këngët e saj më sekrete.

@Fluidi

Provo po ashtu

magnum prototypes infoglobi

Po. Këto vetura janë të vërteta

Shumëkush do të ngelë gojëhapur kur të shoh se çfarë paisjesh transportuese apo “vetura” moderne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.