fbpx

Movehub: Cilat janë shtetet ku jetohet më së liri, e ku më së shtrenjti

Kompania ndërkombëtare “Movehub” ka realizuar një info-grafikë, përmes së cilës tregon se ku është kosto më e lirë e jetës nëpër botë, dhe ku më e shtrenjtë.

Sipas hulumtimit të tyre vendi më i lirë është India, që pasohet nga Nepali, Pakistani dhe Tunizia.

Ndërsa në pjesën e parë të kësaj liste bën pjesë edhe fqinji ynë Maqedonia, e cila renditet e teta

Në anën e kundërt të listës, pra me koston më të shtrenjtë të jetës, prin Zvicra e ndjekur nga Norvegjia, Venezuela, Islanda dhe Danimarka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.