Ballina / Fashion/Beauty / Moschino me ‘barbie-të’ pranverore

Moschino me ‘barbie-të’ pranverore

Shtëpia e modës ‘Moschino’ vlerësohet se ka tejkaluar vetvetën duke ngjallur ngjyrat për femrat edhe më shumë.

Që nga veshja për zyra e deri tek rrobat e plazhit kanë ngjyra të hareshme dhe kombinohen me detaje të shumta. Shpesh ngjyrat janë ngjyra kontrasti.

Këto janë disa nga modelet e prezentuara gjatë janarit për stinën pranverë verë 2015. Shijoni !!!

Provo po ashtu

floket ne plazh

3 ide për të kapur flokët në plazh

Bisht, por jo vetëm, në plazh flokët mund të rregullohen me xhel ose gërsheta. Ekspertët …