Ballina / Biznes / Karrierë / Mos vendosni fotografi tuajën në CV-në e punës

Mos vendosni fotografi tuajën në CV-në e punës

Padyshim se profilet tuaja në rrjetet sociale kanë ndonjë fotografi tuajën të buzëqeshur, përmes së cilës i ftoni njerëzit t’i eksplorojnë përvojat tuaja profesionale e personale, por mos mendoni ta përdorni të njëjtën taktikë edhe me CV-në tuaj.

Në fakt, shumë punëdhënës preferojnë që kandidatët të mos vendosin fotografi personale kur i dërgojnë rezymetë.

Ekspertët pohojnë se fotografitë personale mund të ndikojnë në mundësitë tuaja të punësimit falë ndikimit që kanë në nënvetëdijen e punëdhënësve.

Fotografitë, emrat personal të cilët lidhen me ndonjë kombësi të caktuar, etj., shpeshherë mund të ndikojnë nëse një kandidat do të merr thirrje për intervistë.

Më poshtë keni mostra të CV-ve në anglisht dhe shqip.

Resume builder

CV Maker: Krijoni CV profesionale falas online – Krijuesi i CV

@Fluidi

Provo po ashtu

euro_infoglobi

Rriten remitencat, dominojnë ato nga nga Gjermania dhe Zvicra

Bashkatdhetarët po vazhdojnë të dërgojnë para në vendin e tyre. Madje shifrat në katër muajt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.