Mos ju besoni: Këto 4 shenja nuk janë miq të sinqertë

Personat e lindur në këto shenja të horoskopit kurrë nuk do të jenë miq të sinqertë, sepse u intereson vetëm interesi personal.

Binjakët

Kurrë mos u besoni. janë të pakapshëm dhe gjithmonë i ndërrojnë miqtë. Do t’ju urrejnë për shkak të kritikës.

Virgjëresha

Janë të nxituara, të pakapshme e lakmitare, kështu që keni kujdes me ta.

Shigjetari

Njerëzit lidhen shpejt me ta sepse janë argëtues e simpatikë, por thjesht nuk janë miq të mirë sepse u intereson vetëm vetja e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!