Mos harroni: Këtë pyetje duhet ta bëni në takimin e parë

Takimet e pata nuk janë të këndshme. Shpesh kemi tremë dhe nuk mund të lirohemi. Harrojmë çka krejt kemi dashur të pyesim apo të themi për veten.

Megjithatë, në qoftë se ekizton kimi e përbashkët mes jush, biseda do të rrjedhë spontanisht. Nëse nuk keni për çfvarë të flisni, atëherë ai person nuk është për ju.

Psikologët këshillojnë që në takimin e parë të mos bëhen pyetje si “Më thuaj diçla më shumë oër veten”. Në vend të kësaj pyetni diçka konrkete. Mos e vëni personin në situatë të pakëndshme.

Pyeteni se cilat janë interesimet e tij. Vërtetojeni a jeni kompatibilë. Duhet të ekzistojnë ngjashmëri mes jush dhe së paku një interesim i përbashkët.

Mund të thuani diçka që do ta bëjë të qeshur, mahia kurrë nuk bën dëm. Është e dëshiruar të keni shije të njëjtë për humor. Sigurisht se nuk do të jeni me dikë, të cilit mahia juaj nuk i duket qesharake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!