#fluidi, fluidi

Mos harro me marre me vete!

Nganjëherë jemi shumë të etur dhe po në atë moment dëshirojmë të pijm diçka freskuese, me shije të mrekullueshme për ne, alternativa e parë dhe më e duhura është Rc Cola.

Pavarësisht se a je duke shkuar në shkollë, në punë, jeni duke dalë në natyrë, apo del në shëtitje me miq, duhet ta dini që shokun tuaj më të mirë Rc Cola duhet ta merrni me vete.

Por, Fluidi nuk ndalet me kaq, ai për klient e tij ka ofruar në treg llojshmëri të shijeve nga ky brend si: “Rc Q”, “Rc Exotic”, “Rc Cola Neo”, “Rc Refresher”  “Bitter Lemon”, “Lemon Lime” dhe “Orange”.

Rc Cola, pija e bendit botëror e cila ju shoqëron në çdo çast.

@Sponsorizuar nga #fluidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.