fbpx
planifikimi

Mos e nënçmoni këtë , shëndeti kërkon planifikim dhe jetë të organizuar

Gjatë përditshmërisë tuaj nëse preferoni jetën pa orar të planifikuar e vetëm duke nxituar, ju po rrezikoni shëndetin tuaj.

Sipas një studimi britanik, njerëzit të cilët preferojnë të jetojnë fluturimthi, duke ngrënë ushqim rrugës, duke fjetur pa orar apo duke ushtruar vetëm sa herë që gjejnë kohë, rrezikojnë të vuajnë nga sëmundjet e shpinës dhe kanceri i lëkurës.

Kjo pasi sipas hulumtimeve mungesa e rregullave rutinore, është e pashëndetshme për jetën dhe çdo herë duhet planifikuar punët që bëni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.