Ballina / BOTA / Monedhat Bitcoins do të shiten në Zvicër
bitcoins

Monedhat Bitcoins do të shiten në Zvicër

Shërbimi kombëtar hekurudhor i Zvicrës (SBB) planifikon të fillojë shitjen e monedhës dixhitale Bitcoin në stacione muajin e ardhshëm. Nga 11 nëntori, klientët do të jenë në gjendje të tregtojnë franga zvicerane për Bitcoins duke përdorur makinetat e biletave.

Megjithatë ata nuk do të jenë në gjendje për të blerë bileta me monedhën e bazuar në internet. SBB tha se kishte qenë duket testuar kërkesat e konsumatorëve për Bitcoin në të gjithë vendin, dhe kishte vendosur të nisë një projekt pilot dyvjeçar, raporton TechSot.Al.

Për të blerë Bitcoins, blerësit do të duhet të japin një numër telefoni celular për identifikim. Transaksionet do të shkojnë në 500 franga zvicerane (£ 415 / $ 500) secili. Një Bitcoin aktualisht është e barabartë me rreth 708,64 franga zvicerane, por është e mundur për të blerë fraksionet e monedhës.

Kompania e shërbimeve financiare zvicerane SweePay është duke siguruar shërbimin e konvertimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.