Mogherinit i vjen keq për “gabimin historik”

BrukselPërfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian Federica Mogherini tha se drejtuesit e bllokut evropian kanë bërë një “gabim historik”.

Mogherini e mendon këtë sepse liderët e bllokut evropian nuk kanë rënë dakord të fillojnë bisedimet e pranimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë Veriore në samitin e tyre.

Ajo shkroi në blogun e saj se i vjen keq që liderët evropianë nuk mund të pajtoheshin përkundër “përparimit të jashtëzakonshëm” të bërë nga të dy vendet, dhe në kundërshtim me rekomandimet e Komisionit Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.