Ballina / KOSOVA / Mocioni për Deharin nuk kalon
mocioni dehari

Mocioni për Deharin nuk kalon

Kuvendi i Kosovës s`e ka votuar mocion e lëvizjes Vetëvendosje për Rastin Dehari.

Nga 52 deputetë të pranishëm në sallë, 27 votuan kundër, 23 për dhe 2 abstenuan.

Debati është karakterizuar me akuza të shumta mes deputetëve të Vetëvendosjes dhe atyre të PDK-së dhe anëtarëve të kabinetit qeveritar.

Check Also

be kosova flamuri

Raporti i Progresit, ja si reaguan politikanët

Ngecjet e Kosovës në përmbushjen e kritereve evropiane dhe mosnjohja e saj nga pesë vende …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *