fbpx
arrestim

Mitrovicë: Arrestohen 12 persona, shkak dyshimi për prostitucion

Në Komunën e Mitrovicës , autoritetet policore kanë arrestuar 12 persona me dyshimin se janë marr me prostitucion.

Sipas të dhënave të Policisë së Kosovës arrestimet kanë ndodhur më datën 21 dhe ate gjatë dy operacioneve të ndryshme policore.

Gjatë operacionve dyshimet për marrjen me prostitucion u treguan të sakta, sepse kërkimi rezultoi me arrestime dhe me identifikimin e të paktë një viktime të trafikimit.

InfoGlobi ju sjell të dhënat bazike të personave të arrestuar:

· H. M. lindur me 1971 m/sh/k
· F. R. lindur me 1985 m/sh/k
· F. F. lindur me 1955 m/sh/k
· Sh. Sh. lindur me 1984 f/sh/k
· S. Sh. lindur me 1968 m/sh/k
· E. B. lindur me 1972 m/sh/k
· D. H. lindur me 1961 m/sh/k
· Xh. V. lindur me 1963 m/sh/k
· Xh. H. lindur me 1969 m/sh/k
· N. H. lindur me 1966 m/sh/k
· A. Sh. lindur me 1968 m/sh/k
· I. M. lindur me 1969 m/sh/k

Të dyshuarit e arrestuar me urdhër të prokurorit të Prokurorisë Themelore në Mitrovicë, janë dërguar në gjykatën kompetente në procedurë të shpejtë, ndërsa viktima është trajtuar në bazë të procedurave vepruese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.