Ballina / KURIOZITETE / Misteret e pabesueshme të kordonit të kërthizës (FOTO)

Misteret e pabesueshme të kordonit të kërthizës (FOTO)

Kjo kordë e vogël është lidhja nga një botë në tjetrën, si dhe burim dashurie e jete.

Këto fotografi janë titulluar ‘Në mes dy botëve’, përshkrim i përkryer i foshnjës kur lë barkun, i lidhur ende me nënën e saj përmes forcës së njohur si kordoni i kërthizës, transmeton Gazeta Shneta.

Kordoni i kërthizës është një pompë pulsuese, e cila mundëson që foshnja të marrë oksigjenin dhe lëndët ushqyese gjatë qëndrimit në mitër.

Provo po ashtu

Ja arsyeja pse të vdekurit i varrosim 2 metra nën dhe

Fraza “dy metra nën dhe” është gjithmonë sinonim i vdekjes, por a keni menduar ndonjëherë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.