Ballina / KOSOVA / Miratohet në parim Projektligji për Buxhet
Kuvendi_infoglobi

Miratohet në parim Projektligji për Buxhet

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar në parim projektligjin për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Ishin 62 vota për, 2 kundër dhe asnjë apstenim.

Me këtë rast u ngarkuan komisionet që të shqyrtojnë projektligjin dhe Kuvendit t’ia dërgojnë me rekomandime.

Edhe pse kanë marrë pjesë në seancë, Opozita s’ka marrë fare pjesë në votim. Pra, ata nuk e kanë shfrytëzuar fare të drejtën për të votuar pro, kundër apo abstenim.

@Fluidi

Provo po ashtu

haradinaj , kfori

Haradinaj: Jemi krenar për atë çfarë keni arrit  si KFOR

KFOR ka organizuar ushtrimin “Shpata e Argjendtë”, në bashkëpunim me Ekipin Këshillëdhënës dhe Ndërlidhës të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.