Ministri Sveçla e Gjeneralmajor Risi apelojnë qytetarët për kujdes

U.d i ministrit të MPBAP z. Sveçla priti në takim komandantin e KFOR-it në Kosovë.

U.d i ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, z. Xhelal Sveçla ka pritur në takim komandantin e KFOR-it në Kosovë, gjeneralmajor Michele Risi.

Në këtë takim u diskutua për gjendjen e përgjithshme të sigurisë në vend, për menaxhimin e situatës dhe për parandalimin e përhapjes së virusit Covid-19.

Të dy bashkëbiseduesit u pajtuan se gjendja e sigurisë në Kosovë është stabile, por apeluan që përkundër zbutjes së kufizimeve që do të ndodhin gjatë ditëve në vijim, qytetarët të jenë të kujdesshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.