Midiat gjermane i japin rëndësi takimit Thaqi-Merkel

Vizita e presidentit Hashim Thaçi në Berlin ka marrë vëmendje të mediave gjermane.

Pas takimin me kancelarën Angela Merkel, radio publike gjermane “Deutschlandfunk” dhe media tjera kanë raportuar për këtë takim.

Sipas “Deutschlandfunk” Merkel ka uruar presidentin Thaçi për përparimet që janë bërë në ndërtimin e strukturave demokratike në Kosovë.

Ajo sipas mediave gjermane, dhjetë vjet pas pavarësisë, Kosova mbetet të përmbush kritere shtesë në rrugëtimin e saj drejt Bashkimit Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!