Ballina / TEKNOLOGJI / Mësoni kush ju hoqi nga lista e miqve në Snapchat

Mësoni kush ju hoqi nga lista e miqve në Snapchat

Shumë nga ju mbeteni konfuz nëse një mik i juaji ndërpret komunikimin me ju në llogarinë Snapchat.

Por, ende ndoshta ju nuk e keni kuptuar se ka shumë mundësi që ai person, mund të ju ketë fshirë komplet nga lista e miqve në këtë rrjet.

Ndonëse ende nuk ka një mënyrë për ta kuptuar tërë të vërtetën rreth kësaj problematike, nëse dikush nuk iu mban më dot në listën e miqve në Snapchat, nuk mund të mbetet tutje enigmë!

Një gjë të tillë mund ta kuptoni në këto mënyra:

Nëse ata kanë një llogari publike (ku të gjithë mund t’i shohin historitë e tyre), nuk ka asnjë mënyrë për të kuptuar ndryshe vetëm nëse nuk i shihni ata duke iu shtuar juve në listën e tyre përsëri.

Nëse ata kanë një llogari private dhe iu fshijnë, kur ju dërgoni një fotografi të menjëhershme, ajo do të shfaqet si (në pritje).

Nëse ata ju bllokuan, mënyra më e mirë për të gjetur është të përpiqeni të shtoni emrin e përdoruesit.

@Fluidi

Provo po ashtu

Google search

Këto pyetje mos i shkruani kurrë në Google

Shpesh ndodh që kur na thonë të mos e bëjmë diçka na shtyn më shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.