Mënyra se si e mbani grushtin, tregon se çfarë personaliteti ke

Mënyra se si ju e mbani grushtin, mund të jetë çelësi i të kuptuarit personalitetin tënd dhe vetëdijen tënde.

Mund të ju duket si mënyrë qesharake për ta zbuluar veten, mirëpo është shumë e saktë.
Cili jeni ju?!

1)Personaliteti i jashtëm: Jeni i ndjeshëm, keni imagjinatë të fortë, intuitë të madhe, dëshironi t’i ndihmoni njerëzit, jeni të pasigurt dhe i mëshirshëm. Personaliteti i brendshëm: Keni dëshirë të ndjeheni të mbrojtur nga dikush tjetër dhe të trajtoheni me sinqeritet, gjithashtu më së shumti u pëlqen ndjenja që të jeni të njohur dhe të pranuar. Personaliteti i dashurisë: Ju nuk jeni i mirë në shprehje, nëse partneri juaj mendoni se dashuria juaj për të është 30%, atëherë në fakt është 50% më shumë se aq. Ju nuk jeni i sinqertë me të pasi që nuk keni dëshirë t’i shprehni ndjenjat dhe keni dëshirë t’i shtypni ato.

2) Personaliteti i jashtëm: Jeni shumë të talentuar dhe kreativ.

Personaliteti i brendshëm: Ju e keni një zemër të brishtë dhe frikësoheni se do të lëndoheni. Pritjet e tuaja janë shumë të larta, por gjithashtu frikësoheni nga humbja. Personaliteti i dashurisë: Ju mendoni më shumë se ç’duhet dhe rikujtoni vetëm gjëra depresive, nuk dëshironi të hiqni dorë. Ju gjithmonë hezitoni dhe dëshironi që gjithmonë të jeni të shoqëruar nga një person tjetër.

3) Personaliteti i jashtëm:

Jeni shumë kreativ, dini t’i shprehni ndjenjat shumë mirë, jeni emocional dhe reagoni shumë shpejtë. Ju pëlqen bukuria, arti dhe keni qejf të mendoni shumë mirëpo edhe brengoseni shumë. Personaliteti i brendshëm: Shumicën e kohës ju vendosni të qëndroni të heshtur, dhe ju më parë  do sakrifikonit diçka sesa ta lejonit dikë të lëndohet. Personaliteti i dashurisë: Ambienti komod është një vend shumë i mirë për ju, e njëjtë edhe lidhja që e keni. Dobësia më e madhe e juaj është se e keni një zemër të butë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.